Najnovšie recenzie zo sekcie Kolieskové korčule
- korčule sú super
- tiché
- krásne
- nastavenie veľkosti jedným tlačidlom
- spokojnosť
Super celý set za skvelú cenu odporúčam
Som spokojna
Este som na korculach nejazdila.
- Vyzeraju kvalitne
- zvacsovanie spolu s nohou
- moznost dat tam noz na lad.
Spokojná
- Kvalitné korčule pre deti. Veľká výhoda je možnosť zastavenia topánky až o štyri čísla, takto rastie korčula spolu s dieťaťom a vydrží naozaj niekoľko sezón kým nie je treba kúpiť väčšie číslo.
- Pohodlná topánka, kvalitná konštruckia ktorá dobre drží nohu, spôsob viazania.
Treba si dať pozor pri objednávaní na veľkosť. Tento produkt sa predáva v troch rozsahoch veľkostí 28-32 , 33 - 36, 36-40.
Predáva sa v rôznych farebných prevedeniach....
Celkovo zle ušité a jazyk sa krúti zle sa to obúva
Vyhotovenie korcul celkom fajn, ale problem je pri napinani hornej klipsne, ktora sa vzadu zachytava ok sitie, takze pri kazdom obuvani korcul treba vzadu prstom silou odblokovat ten plastovy pas. Okrem tejto silno nedomyslenej veci vyzeraju byt OK.
Do buducnosti by som do tejto znacky nesiel
- Rýchle a pohodlné
Moje úplne prvé korčule. Kolieska 90 mm majú dobru stabilitu aj rýchlosť. Topánka sedí perfektne, pohodlná a pevná.
- korčule nastaviteľné, pre 14 r. syna vhodné, nakoľko rýchlo rastie nova
zodral už na nich brzdu, ale novú nikde neviem zohnať, brzda je z tvrdého plast, nie ako na iných korčuliach taká gumená, písala som na viac stránok, kde predávajú tieto korčule, momentálne ich nepoužíva, dostal ich na vianoce 2022 a keď nezoženiem tú brzdu, tak nám budú nanič, nevyužijeme ani to, že sú nastaviteľné, už by som ich nekúpila
- Super 100%
- Nastaviteľnosť
Zatial ich ma dcera kratko ale je velmi spokojna,pohodlne pri obuvani aj pri noseni.Upravitelne podla velkosti co povazujem za velke +. Zatial super
- Pekne a štýlové
Úplne senzačné korčule 3 v 1. Na maličkú nôžku mojej 4 ročnej vnučky č. 26 som nikde inde nevedela zohnať zimné ani kolieskové korčule. A tu naraz zimné i letné kolieskové v jednom, nastaviteľné č. 26 - 29. Bude ich mať na 4 sezóny. Zatiaľ sme nastavili 3 kolieska ako na trojkolke (pri tomto maličkom čísle sú iba 3 kolieska, pri väčších sú 4) a vnučka sa učí udržať rovnováhu a premáva sa po byte. Sú dizajnovo krásne, dievčenské, ružové, veľmi sa jej páčia. Sú najmä praktické a viacúčelové. Nože na zimu boli dokonca nabrúsené. Maximálna spokojnosť. Vrelo odporúčame!
Sú perfektné so super spôsob zapínania
K2 Cirrus Girl
Pridané: 18. januára 2023
(naposledy upravené 18. januára 2023)
Zakúpený v Sportega.sk
nízka cena
chýba tam ešte 1rad na šnúrky, tam kde je suchý zips - aspoň si myslím, že to je dôvod, prečo sú voľnejšie a pôsobia, ako by sa vyzúvali. kolieska sú dosť tvrdé. zatiaľ len 2x vyskúšané na jazdu. pohodlie v topánke sa nedá porovnať s fila značkou (tá je teda aj dosť drahšia), topánka je dosť širšia.
parada
Zobrazujem 101 - 120 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Ďalšie »