Najnovšie recenzie zo sekcie Kolieskové korčule
Mozno niekomu pomoze - su celkovo dost siroke, takze vam nebudu vpredu stlacat prsty, ale nesedia na chodidla s nizkym priehlavkom a uzkou patou, resp. na chodidla s malym objemom. Neutiahnete ich tak, aby vam pri odraze alebo vyskoku nelietala pata. Spodna pracka okolo priehlavku sa dost tazko uvolnovala, ten mechanizmus by mohol byt lepsie vymysleny. Ale celkovo sa mi javili ako velmi kvalitne korcule, ak vam dobre sadnu, super pomer rychlosti a obratnosti. Velkostna tabulka podla mna sedi presne.
Zealot Junior
Pridané: 8. januára 2024
(naposledy upravené 8. januára 2024)
Zakúpený v Sportisimo.sk
Hned sa pokazila
Pohoda
Pohoda
Výhodný
Sú krásne a dúfam sa na nich aj rýchlo naučíme jazdiť
Výborné korčule pre deti, nastaviteľná dľžka aj šírka korčule, mäkka netlačivá korčuľa, odporúčam.
- Krásna farba
- Veľkosti nesedia
- Širšia topánka
Tempish GOKID GIRL
Pridané: 9. októbra 2023
(naposledy upravené 9. októbra 2023)
Zakúpený v Sportega.sk
kúpil som to pre 7 ročnú dcéru rozmer 33-36 ktorá má nohu 34 a ledva to zapla na suchý zip!!! A keď to chcete reklamovať tak si poštovné platíte sami. Cez túto stránku už nenakupujem
Skvelá kúpa. Korčule sú pohodlné, rýchle, pevne držia nohu a ako bonus sú pre mňa aj vzhľadovo pekné. Trochu som rozmýšlala nad veľkosťou, keďže väčsinou mi sadne 38 ale niekedy aj 39, no nakoniec som sa dobre rozhodla pre väčšie číslo. Nikde neomínajú, netlačia, sú kvalitné. Cena zodpovedá kvalite.
Som s nimi maximálne spokojná.
Môžem len odporučiť.
- BOA viazanie
- Ľahká topánka
- Výborné ložišká
- Číslovanie topánky veľmi natesno (radšej berte o číslo väčšie)
BOA viazanie je geniálny spôsob pre viazanie kolieskových korčúľ. Ušetrí kopec nervov a napravovania viazania. Kolieska a ložiská sú špičkové. Topánka je ľahká. Ale odporúčam o číslo väčšie (ja bežne nosím topánky 38, objednala som si aj korčule 38 a sú dosť natesno).
- rýchlosť
Kvalitne prepracované, štýlové a praktické vďaka možnosti predĺženia dĺžky korčule. ( zväčšenie veľkosti) Takto si ich od syna požičiavam aj ja odporúčam
- Syn má rád korčule
Spokojenost.
- Spôsob rýchloupínania je nedomyslený nakoľko po zatiahnutí šnúrok a ich akože zaistení predným zámkom sa vrchná časť i napriek tomu mierne povolí a vrchnou prackou sa korčuľa v žiadnom prípade nedá podľa potreby dotiahnuť, takže korčuľa zostáva v jej vrchnej časti mierne voľná, s čím som nespokojný a to som si mylne myslel, že korčule v takejto cene budú mať všetky parametre technicky zvládnuté. Bohužiaľ nie je tomu tak a preto tovar vraciam a objednal som si tie isté korčule so systémom BOA. Tak dúfam, že teraz to už bude OK. Inak topánka, koliečka, lyža, prevedenie, vzhľad hodnotím na jednotku. Palinský
- Krásne spracovanie, výrazne farby
- Jednoduché menenie veľkosti topánky
- Žiadne som nepostrehla
dobrá zľava pre členov
Zobrazujem 41 - 60 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Ďalšie »