Najnovšie recenzie zo sekcie Kolieskové korčule
- pohodlné, pekné, deťom sa páčia
Sadli mojej dcére veľkosťou,farbou, kvalitou,cenou i typom...
- Kolieskové korčule Hudora My First Quad sú super pre začiatočníkov. Dcéra sa veľmi rýchlo na nich naučila korčuľovať. Výhoda 4 koliesok pre stabilitu. Odporúčam
- zatiaľ sme nenašli ani jednu nevýhodu korčúl
potešili ste ma
- Priestranné vnútro na chodidlo
Spokojnosť
- Pohodlne korčule
Dobre
Celková spokojnosť s tovarom
- Kvalitné spracovanie
- Dcéra sa do nich ihneď zamilovala.
- Nastavenie veľkosti
- Nastavenie veľkosti
Super korčule za super cenu. Synovi sa páčili. Najlepšie je že sa dá ich veľkosť nastavovať. Odporúčam.
- Cena a kvalita
- Lacné
- Lacné
Ten plast butu je hrozny, zrejme je z reciklovanych odpadkov, oškrabe sa zrejme aj nechtom. Ale korčule nie su pre paradu... Cuf maloohybny, možno časom povoli. Ram uplne zakladny
Za tie peniaze - pecka
Odporúčam, kupila som rovno aj väčšiu veľkosť korčul, nastaviteľné. Dcérka sa mi naučila za 2dni udržať sama na korčuliach a to ma len 3.roky. Velmi sa teší každý deň na korčule. Kvalitné spracovanie, perfektne kolesá, vzadu väčšie, vpredu mensie, pre deti najlepšia voľba korčul. Odporúčam na 100%
V pohode za tu cenu. Koliecka "nehrkaju", loziska idu pekne potichu, za tie peniaze pre amaterske ucenie sa je to absolutne dobry vyber. Jediny problem robi rozdelena vlozka, ktora je rozdelena kvoli moznosti zvacsenia velkosti korcule, ale huzve sa vnutri, odporucam dat nejaku inu celu vlozku pod nohu
Super korcule za super cenu.
- Rychle vybavenie
Korčule na pohľad vyzerajú super rovnako aj sedia na nohe, zatiaľ som si avšak nestihla vyskúšať
Zobrazujem 381 - 400 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Ďalšie »